KORT UPDATE.

Fredag: Var hemma själv tillsammans med älskling, vi hade det toppen mysigt! Det var kul att umgås tillsammans igen på riktigt :)

Lördag: Har inte hunnit komma så långt, hade Konfa och det var riktigt kul för en gångs skull dock var det sista gången :( Övade inför Konfirmationen. När jag kom hem somnade jag i 1 timma och 40 min fortfarande trött ska försöka göra någoting åt det nu!

MOBIL BLOGG!

Mobil blogg bara för skojs skull (a) vill sluta nu men det kan jag ju drömma om :( blev på dåligt humör precis det suger :( men aja ska försöka ej tänka på det så kommer jag nog kunna dra några roliga skämt, hihi. Men nu ska jag ha biologi, kram

DAGENS KÖP!

varit i värnamo idag tillsammans med lilla syster och mamma, mycket mysigt :) åt glass med mamma i mitten för en stund sedan, nu ska jag sanrt ner och hänga tvätt och rensa ut garderoben sedan blir det träning dans ikväll! fin kväll det blev, hoppas ni har en fin ni också :)


GÅRDAGEN!

igår så var jag på cirkus tillsammans med mina älsklingar, drilon, delvina och stina♥! cirkusen var väl inte den roligaste men det var så himla mysigt tillsammans med alla. är sådan som älskar bio, cirkusar mm. bara för det är sp himla mysigt, hihi! men tyckte cirkusen var bra ändå, jag och 5-åringarna tyckte väl det medans mina älsklingar säkert bara ville gå hem :(

din blick utav lycka när jag gav dig en till chans, men blick av lycka när du tog den ♥

TEXTER&FUNDERINGAR

Jag ber till dig där högt uppe i det blå, om du bara kunde tala om för mig i fall jag gör rätt, och om det är rätt tid nu. Om det är rätt tid nu, och allt kommer till att bli bra ge mig styrkan så tar jag själv steget tillbaks ..

SNABB UPDATE

varit hos nana och ätit god mat samt efterrätt. hemma en snabbis för att byta om, plocka undan på rummet och vila lite. ska snart tillbaka och äta tårta men tänkte uppdatera lite innan :)

NANA ♥

nu är jag vaken ska snart göra mig i ordning sen åka till nana och äta massa god mat och fika massa gott! blir hela förmiddagen och eftermiddagen där i stort sätt, sedan blir det nog en lång runda motion med hunden :) har inte så mycket mer att säga vaknade precis.

TRUE!

TEXTER&FUNDERINGAR

hellre veta sanningen än att leva i lögnen.

DEN SISTA LÅNGA DAGEN!

haft en toppen dag tillsammans med underbara människor! var och åt glass tillsammans med lilla syster. tog en promenad med stina, och åkte en runda med mamma. kvällen tillbringade jag tillsammans med pojken min ♥ perfekt avslutning på lovet. i morgon blir det middag hos nana, det kan ej bli bättre :)

TEXTER&FUNDERINGAR

Frågar du mig i fall jag älskar dig, kommer mitt svar vara att jag älskar mig mest utav alla levande och döda! Frågar du mig i fall du betyder för mig, kommer jag svarar att det ända jag behöver för att överleva är dig! Frågar du mig i fall jag saknar dig, så kommer jag svara att varje sekund i mitt liv vill jag tillbringa tillsammans med dig. Frågar du mig i fall jag alltid kommer till att minnas dig, kommer mitt svar vara att du är den sista jag glömmer. Frågar du mig i fall jag skulle kunna göra något för dig, skulle mitt svar vara jag skulle ge livet för dig. Frågar du mig i fall det är dig jag vill vara med, kommer mitt svar vara det är med dig jag vill tillbringa livet tillsammans med. Frågar du mig i fall jag kommer lämna dig, kommer mitt svar vara vart du än finner mig kommer jag alltid vara någonstans nära dig.
Frågar du mig i fall jag älskar dig, kommer mitt svar vara att jag älskar mig mest utav alla levande och döda!
Frågar du mig i fall du betyder för mig, kommer jag svarar att det ända jag behöver för att överleva är dig!
Frågar du mig i fall jag saknar dig, så kommer jag svara att varje sekund i mitt liv vill jag tillbringa tillsammans med dig!
Frågar du mig i fall jag alltid kommer till att minnas dig, kommer mitt svar vara att du är den sista jag glömmer!
Frågar du mig i fall jag skulle kunna göra något för dig, skulle mitt svar vara jag skulle ge livet för dig! Frågar du mig i fall det är dig jag vill vara med, kommer mitt svar vara det är med dig jag vill tillbringa livet tillsammans med!
Frågar du mig i fall jag kommer lämna dig, kommer mitt svar vara vart du än finner mig kommer jag alltid vara någonstans nära dig!

GLAD PÅSK!

Haft en toppen dag, den blev toppen bra tillslut! Har tagit det lugnt tillsammans med pojken min i stort sätt hela dagen, ingen fest för oss inte vi har det kul tillsammans bara vi två ♥ Vi har spelat Kubb tillsammans med min familj, vi var totalt kassa förlorade hela tiden Loni och jag :( Åkte en sväng till Borlången där Stina och gänget var. Sedan hade vi det bara mysigt tillsammans han och jag :)

Linda har kommit hit en stund nu, var ute en runda innan mysigt! Har inte tagit några bilder idag, det får bli i morgon :)

Den senaste tiden under flera månder, har min känsla att skriva försvunnit totalt något som jag faktiskt var bra på. För bara ett kort tag har ord och meningar bubblat upp i huvudet på mig igen, och nyss skrev jag ett helt A4 papper, känslan har kommit tillbaka igen!

TRUE.

Det är svårt att acceptera att man är älskad om man inte älskar sig själv.

Jag älskar dig, men jag hatar vad du gör emot mig. Att jag hatar det du gör emot mig, gör även att jag hatar hela mig själv.

TEXTER&FUNDERINGAR

Alla dina ord sätter sig inuti mig, och dom försvinner inte någonstans ifrån mig. Jag vet hur det känns att bli förkrossad allt för många gånger nu. Jag gör som alla andra intalar mig själv att aldrig mer bli det, att vara stark. Men det funkar aldrig för mig, och antar att så är det för många andra också. Jag försöker ta en minut i taget och ta skiten när den kommer, men det blir inte bättre för det. Jag har mina brister, och mina egna ord och meningar men jag har också mina sår som jag döljer och låter ingen se dom.

Jag bryts ner till tusen tals bitar och sedan får jag uppgiften utav alla andra till att bygga upp mig igen, men lika snabbt bryts jag ner till tusen tals bitar igen, men jag bygger upp mig om och om igen. Så fortsätter det jag hinner inte bli mer än lycklig innan det ska förstöras igen, och så vill jag inte ha det! Så vet jag att ingen annan heller vill ha det. Jag antar att det är mig själv det är fel på att, som sagt jag har mina brister och mina egna meningar. Men det ända jag önska att jag kunde be om är att få styrkan till att inte brytas ner igen.

OBS.

Har gjort lite nya kategorier, ny design kommer i veckan också! Ska försöka få igång bloggen lite mer nu.

TIPS&TRICK

Nu har jag gjort bilder till dig, inte dessa grader har jag men det beror ju på vilken hud typ du har. Den första bilden finns att välja emellan 2 sorter en för torr hud och en för normal, då jag använder för torr hud. 

Hur jag behandlar min hud är precis som vanligt. Jag använder inga krämer eller något för det tycker jag inte hjälper. Men det jag tycker hjälper är att sola solarium emellan åt, det är det tips jag kan ge dig. Produkter som Max Factor kanske inte är de bästa för huden, men dom täcker bra :)



Detta använder jag till att täcka över porer, och det röd flammiga i huden.



Detta tar jag efter åt på hudens andra ställen, där huden är mildare.




Jag tar sedan pudret över hela ansiktet samt halsen för att få en mer naturlig syn, detta gör jag med en puder borste.

FREDAG

hunnit med att träffa ebba idag och hunnit med en hel del med familj och vänner. haft en mysig stund hemma hos loni ikväll, tack för den ♥ orkar inte uppdatera mer, men du som kommenterade ska svara på din kommentar i morgon :) puss

K.Ä.R.L.E.K.


happiness is everything

MANDA ♥ ♥

har haft en toppen dag i detta fina väder tillsammans med amanda :) var på nöjet och spelade basket mm. där min pojk var också, alltid lika mysigt då ♥! nu sitter vi hemma och kolla på BG och är super trötta, myspys! hihi.

NYTT I GARDEROBEN!

samt ett annat beige linne lite som en klänning men har inte orkat ta kort på det :( :)

TIDIGT UPPE.

känns som om jag är uppe med tuppen, hade egentligen tänkt sova en stund till men drömmer alltid massa skit, jätte jobbigt! men men bara härligt för att inte missa den soliga dagen! är på toppen humör, ska snart in i duschen sen kommer drilon morgon mys :) äntligen funkar ljudet på denna stora dator så nu pumpar jag musik förfullt, hihi. 

UPDATE

varit ute på turer tillsammans med familjen idag, firat min dopdag och mina föräldras bröllopsdag. lite häftigt, för alla blev bjudna till dop och helt plötsligt spelas det bröllops musik och mina föräldrar kommer in med fina kläder och gifter sig samtidigt, mysig överraskning kanske helt ointressant men i alla fall. vi åt gott och nu törstar jag sönder. är med mina underbara tjejer stina och amanda men dom drog ut med några så stannade inne och dricker massvis med dricka för att släcka min törst, och pumpar musik :)

AMANDA JULIA STINA ♥

WORD.

I'm going to count again, but not as far this time, one day ..

WORD.

Jag vet att det var jag denna gång som var stark och höll ihop banden emellan oss. Jag hade kunnat släppa allting och gå min väg vilket du vet om så väl men jag var stark och höll mig kvar, men det var denna gången jag var det. Jag är inte den starkaste personen, men denna gång visades jag vara det utav oss två.

Jag tar en dag i taget men det oroa mig att nästa gång kanske jag ej är lika stark, då är det ingen som håller ihop våra band. Du fick mig till att stanna, annars i vanliga fall hade jag varit borta med vinden och du hade kanske sett mig någonstans i lampornas eller månens ljus.

Det dyker upp minnen i mitt huvud, bilder på den tid vi en gång hade förut. Minnena får mig till att längta tillbaka, och längtan ger mig hopp, och hoppet ger mig en ny tanke om att försöka igen, igen och igen. Det upprepas samma sak, orken har jag egentligen inte men den finns där eftersom varje andetag du har tillhör min livscirkel ..

WORD.

Jag börjar om i från början, tar en dag i taget och tar skiten när den kommer.

WORD.

Jag blir glad varje gång jag får sms, och ser ditt nummer på displayen.
Jag blir glad varje gång du hör av dig för då vet jag att du tänker på mig.
Jag blir glad varje gång du frågar om vi kan mötas för då vet jag att du saknar mig.


Jag blir glad varje gång du säger att du älskar mig för då ger du mig chansen att säga jag älskar dig med.

SOL!





har inte haft tid för datorn alls idag, varit ute hela dagen med massa underbaringar i solen ♥ testade att klippa lugg innan bara för skojs skull, det växer ju ut någon gång tog en bild men nyss cyklat så den är ju inte direkt fixad, knas :)

VÅR!



ut i solen tillsammans med linda och stina nu, mina underbaringar ♥

GÅRDAGENS OUTFIT

BILDERNA FRÅN IGÅR.



det blev inte så många men några stycken, tror inte ens jag fått med alla men alltid något och dom blev ju inte direkt stora :)

HOS STORA SYSTER

sitter hemma hos stora syster, bowlat med hela familjen det gick som det gick :) ätit god mat, och mys med figgelito <3<3! t o m har jag kameran med mig så bilder kommer när jag kommer hem. veckan har ej bestått utav så mycket påsklov nu, behövdes verkligen! hopppas ni har en fin lördag :)

LIGHT CONVERSE

efter att sprungit i 3 olika affärer så hittade jag tillslut mina vita light converse jag ville ha när jag var i värnamo tillsammans med sofie :) 699 kr. kostar dom och vad affären hette minns jag ej :(


15:24

vet att min uppdatering sugit röv igen, men det finns inget roligt att skriva om och det händer ju inte direkt så mycket här i smålandsstenar :( men ska försöka hålla igång mer nu, så sluta inte läsa :)

SORRY.

åh, sur uppdatering igen men kommer tillbaka snart!

NERVIG.

skoldagen var helt o.k lite trött bara, haft föreläsning på morgonen intressant och bra :) hade 2 timmars idrott, fys och dans mega kul......hihi. har utvecklingssamtal sen så sitter och försöker nerva ner mig just nu, hoppas ni har en lika bra och sola dag som jag, kram

om jag fick bestämma skulle jag spola tillbaka tiden till ''oss''

jag skulle lika gärna kunna krypa ner under täcket gömma mig tillsammans med mina tankar. men istället för att rota i allt gammal och förlutet går jag istället till nuet. det vi en gång hade kommer jag alltid att minnas och vart framtiden bär oss spelar ingen roll för en gång var det vi och det är jag både lycklig och stolt över. sant att när vi ryker ihop och bråkar med varandra känns det som världens undergång men vi vet att vi ej kommer till att klara oss utan varandra så vi lägger ner det. vi behöver inte misstro varandra eller skapa all denna avundsjukhet istället tagga ner på den för vi båda vet att vi är dom ända för varandra. vi behöver ej bli sura på varandra bara för att vi inte alltid kan mötas och saknaden uppstår eftersom verkligen allting ändå påminner om varandra. vi behöver bara ta en dag i taget för vi vet att vi ändå kommer till att tillbringa alla dagar tills lågan inuti oss sluta brinna.

STINA OCH JAG



äntligen hittade jag denna bild på stinas blogg, hihi..........så himla söta i våra joggingdresserna bill och bull.

words.

Man kan se det på många olika sätt men låt mig ge dig några exempel.
Jag är vacker medans du är vackrast.
Jag betyder för dig men du är allt för mig.
Du älskar mig men jag kommer alltid till att älska dig.
Jag lämnade dig, men försvann aldrig ifrån dig.
Man kan se det på många olika sätt men låt mig ge dig några exempel.


Jag betyder för dig men du är allt för mig.


Du älskar mig men jag kommer alltid till att älska dig.


Jag lämnade dig, men försvann aldrig ifrån dig.

LÅT BILDEN TALA.



nu har jag mega ont i min lilla tand men som tur väl gick den inte av, hihi. i morgon är det skola ska lyssna på någon som talar om andra världskriget intressant faktiskt! dagen ska skina som idag så humöret ligger ännu mer på topp nu! äter chips, och ser på tv. trodde ni verkligen att jag bara tog ett chips, no way! har man tagit ett går det inte att sluta....................................hihi

18:20

det är helt galet vad vädret är härligt ute, har varit ute i stort sätt hela tiden tillsammans med loni gick hem en liten stund till mig men ut lika snabbt :) varit med janina och annie en liten stund tills nu, men nu sitter jag här och kollar tv ska senare ut och gå med ebbis. kram

VÅRVÄDER!

10/4

Helgen är slut nu känns riktigt trist men snart är det påsklov, så himla skönt ska det bli! :( Men denna helg har varit mer än bäst, har haft så otroligt roligt och bra tillsammans med nära och kära hoppas på att detta håller i sig nu! Söndag nu ska väl snart krypa ner och sova lite ska träffa Drilon lite senare, och sen måste jag ut och springa en runda! Tråkigt inlägg, godnatt på er!

JULIA'

I tell myself every day to be happy. but why not try to be happy barriers can we all clear!

FRÅGESTUNDEN!

Anonym om FRÅGESTUND!!:
1. Är du och Drilon tsm ?
2. Gillar du din klass ?
3. Vad tränar du , eller hur håller du
din kropp så snygg ? Liksom vad har du
för matvanor och sådant ? :)
4. Vad vill du bli när du blir '' stor '' ?
Gillar du din klass ?
Svar: Jag tycker om min klass jätte mycket, det är blandat med personligheter och det gör det ännu bättre :)

Vad tränar du , eller hur håller du din kropp så snygg ? Liksom vad har du för matvanor och sådant ? :)
Svar: Jag tränar för det mesta zumba, som både gör kroppen snygg men samtidigt är rolig! Jag äter både nyttigt och onyttigt, men är väldigt kräsen. Har en jobbig mage så vissa dagar äter jag inte alls, men det är inget jag rekomenderar! Ät mycket och träna mycket det är det bästa :)

Vad vill du bli när du blir '' stor '' ?
Svar: Jag har sedan många år tillbaka velat bli reseledare, eller något i stil med det. Men har nu den senaste tiden börjat funderat på lärare :)

Du är helt seriöst den snyggaste som finns !
Svar: Långt ifrån, tack i alla fall :)

Vad var det egentligen som hände i fredags? ;)
Svar: Ursäkta vilken fredag?

Har du tagit bort din fb?girlgirl what's happening?
Svar:
Jag har en ny FB vid samma namn :)

Älskar du någon?
Svar: Självklart att jag gör det! Min familj, mina vänner mm. Och Drilon :)

Vem är din bästa vän?
Svar: Jag har många bästa vänner, tycker det är bättre att ha för många än för lite som sagt ;)

Vad gör du helst på fritiden?
Svar: Då är jag helst med min familj, mina vänner samt Drilon :)

Vilka är dina absoluta favvo filmer? ^^
Svar:
Hide and seek, Scarface, och självklart mina serier som jag ser på det är de filmer jag kommer på just nu ;o

Vad tittar du mest på?? tvprogram
Svar: Efterlyst!

Vad heter du mer än julia?
Svar: Julia Mathilda Fyhr

Hur många syskon har du?
Svar: 3 stycken där 2 utav dom ej bor hemma.

Vart har du mer piercing??
Svar: I naveln, i öronen, tungan

Vem umgås du mest med?
Svar: Mamma, Drilon, Stina, Janina, Ebba 

Vad är du mest nöjd med på din kropp och ditt utseende?
Svar: Kan inte säga något direkt där, beundrar dom som kan göra det :)

Hur ska din drömkille vara?
Svar: Snäll, är väl det första man tänker på. Kan komma på mycket, men jag är nöjd bara han älskar mig just precis för den jag är! :)
Hur ser du på ditt liv och vardag?
Svar: Hur jag ser på det var en bra fråga! Men jag försöker ta dagarna som de kommer, ibland är de mindre jobbiga och ibland desto mer det gäller bara att hänga med i svängarna! :)

Vad har du för betyg? Kommer du klara dom?
Svar: Jag har inte tillräckligt bra så att jag är nöjd, men tänker jobba upp mig och försöka få det bästa. Just nu ligger jag inte så dåligt i alla fall men jag kan bli bättre, det kan alla :)
Är du oskuld?
Svar: Nej!

När hade du sex första gången?
Svar: Åldern spelar egentligen ingen roll, bara du vet vad du gör!

Om du har haft sex, kör du med p-piller eller kondommer?
Svar: Jag har P-piller pga. att jag har sådan fruktansvärd mensvärk!

Gjort nått riktigt dumt på fyllan?
Svar: Har aldrig varit så full, och tänker dock heller ej bli det. Har alltid haft lite emot sådant så drick lagom man kan ha kul ändå :)

Har du kille just nu?
Svar: Jag är egentligen singel, men man kan säga att jag har ett komplicerat förhållande men önskar att det vore mer.

Någon som du hatar isf vem?
Svar: Jag hatar ej någon, ogillar bara en del personer :)
Någon du kan lita på t 110 %
Svar: Det hoppas jag att jag har i alla fall! De personer som vet mest om mig är nog om jag tänker efter, Drilon, Stina och Linda.

Kan inte du börja videoblogga skulle vara jätte kul!
Svar: Tror nog jag är lite för feg för det, haha ;)

Är du avundsjuk på någon?
Svar: Istället för att vara avundsjuk tycker jag man kan vara glad och beundra någon :)

Är de något mellan dig o drilon igen?
Svar: Väntade med denna fråga till sist, visste att det skulle tas upp! Hur det är emellan mig och Drilon är både upp och ner, samt både bra och dåligt. Men något finns det emellan oss och det tror jag det alltid kommer till att göra. Så länge vi gör varandra glada, så länge stannar vi hos varandra. Jag kommer alltid till att ha den största delen utav mitt hjärta för honom i alla fall. Mer vill jag inte gå in på :)

Nu har jag svarat på de mesta tror jag en del frågor har liknat varandra och en del har jag ej brytt mig om! Men om jag har missat någon kommentera på nytt i detta inlägg :)



Blogga på nytt.

Tillbaka och nu menar jag det!

21:10

Nu har magen dragit igång igen haft ont hela veckan men trodde det skulle försvinna men nu har jag börjat äta tabletter igen, så himla tråkigt och så himla jobbigt! Får se om det blir någon skola i morgon eller om det bara blir en vilodag i sängen. Det värsta utav allt är faktiskt att ha ont i magen :( Men det blir nog bra snart, det har varit lite mycket den senaste tiden men jag håller tummarna för att det ska vända snart! :)

SÖNDAG lr. LÖRDAG?

kusinerna var här idag och firade babi en sväng :) dagens outfit. orkar inte skriva så mycket mer, tror nog jag lägger ner bloggen för ett litet tag

JULIA'F

JULIA'F




trots att jag intalar mig själv att inte höra av mig på ett tag kliar det i fingrarna och längtan och saknaden blir allt större efter dig.
trots att jag svettas så är det kallt inuti mig utan dig.
trots att jag lovade mig själv att inte falla tillbaks igen känner jag mig själ krypa tillbaka igen.
trots alla våra brister och fel kommer jag aldrig sluta älska dig.
trots alla svek kommer du alltid betyda för mig.
trots allt vi gått igenom kommer jag vilja dela fler minnen med dig.
trots alla hårda ord längtar jag efter att få höra din röst igen.
trots allting så värmer jag mig själv genom tankarna på oss när vi myser, men så fort dom försvinner är jag själv och jag fryser ..

tjejkvällen mm.

jag är riktigt dålig på detta när det gäller att ta bilder, hade bestämt mig för att göra det igår men det glömdes bort totalt! :( men tjejerna kom igår mycket efterlängtade och vi åt och kollade sedan på musik i nöjet efter det traskade vi hem till mig. det kom lite mer folk och i kvällen fanns det med mycket om och men i helt helt var den jätte fin med mina tjejer!

sitter och kollar på disney channel en film går där nu en tecknad så mysigt! det blir den nu sedan fixa i ordning mig och höras vid med stina och janina, kram

SVAR PÅ TAL!

Anonym om Kvällens Julia:
Men serri går man ut så överhuvudtaget?
IP: 213.67.36.143

jag har talat om detta för dig förut att det är helger jag går runt med dessa plagg. jag går inte runt såhär i skolan och hade jag gjort det hade det fortfarande inte varit ditt problem. jag förstår inte vad du vill komma fram till men gullet om du inte förstått detta nu så är det faktiskt på helgerna jag kan ta på mig något mer vågat :) om du nu tänkt kommentera igen så tänker jag ej svara för nu har jag gett dig svar 2 gånger. en sista sak det du frågar mig klart att man går ut så annars hade dom ju inte sålt dessa kläder.
jag har talat om detta för dig förut att det är helger jag går runt med dessa plagg. jag går inte runt såhär i skolan och hade jag gjort det hade det fortfarande inte varit ditt problem. jag förstår inte vad du vill komma fram till men gullet om du inte förstått detta nu så är det faktiskt på helgerna jag kan ta på mig något mer vågat :) om du nu tänkt kommentera igen så tänker jag ej svara för nu har jag gett dig svar 2 gånger. en sista sak det du frågar mig klart att man går ut så annars hade dom ju inte sålt dessa kläder.
RSS 2.0