tråk update

skolan sög verkligen skiten ur mig idag. huvudet snurrade som bara den och trött var jag också! men ändring blev det när jag kom hem. pluggar lite nu med den trögaste personen jag känner, ha lyckat -.- L O V E. ska ut och gå och sola sen pigga upp mig lite, puss :)!

-

jag ser vad du gör, men jag vet också hur och vad du tänker..

JAG TROR PÅ DIG!

F.R.O.G
- fully rely on god

p.s nya naglar :)!

KALAS

nu är jag rik igen :$!

TUNGT

ska upp om 3 timmar till kyrkan tillsammans med therese, mam och lilla bebis bella :)! kanske dags att försöka sova nu.

TYPISKT JULIA

detta jag skriver nu är faktiskt sant det hände mig igår. eftersom jag har problem med mina knän skulle en snäll kvinna massera mig vilket hon också gjorde. det var bara det att hon masserade fel ben och jag vågade ej säga till om det, tog för givet att hon skulle ta båda. när hon var klar så hon:
- du kan ta på dig byxorna, känns det bättre? ;o

WORD!

dina ord fick mig till att välja. dina ord och ingen annans!

GRATTIS LINDA ♥!

klockan har hunnit gå över till söndag, men igår var det lindas föddelsedag. jag hoppas att de mesta utav dagen var super, trots det jag tänker på! jag hoppas att den var fin för det är något du är värd, jag älskar dig ♥!

TUMMEN UPP

en stor tummen upp på denna lördagen :)!

UPDATE

när julia är på benen igen blir det annan fart i bloggen med bilder och grejor :)! har haft en super fin förmiddag tillsammans med mormor och mamma ♥! sedan blev det nöjet, drilon gick hem till mig tillsammans med mig kort där efter. och sedan så firade jag stina en stund hemma hos henne, åt god mat och tårta :)!

Julia'F



Dagens köp

tunikan den är beige i verklighet
tror ej att jag har glömt något :)!

konstverk



i den figur där uppe hade vi alltså jag och janina lagt i ett armband med örhänge av samma sort till stina igår på hennes föddelsedag :)!

allt är värt ett försök



snart kommer drilon, så vi kan reda ut lite saker. sådant behövs ibland och gör saker mycket lättare :)! ska jag vara ärlig så är jag lite nervös. som ni har märkt skriver jag hellre än att prata om hur jag mår, men får väl försöka kirra detta nu.

I'M SORRY

GRATTIS STINA!

idag fyller min världens bästa vän stina år, hon blir en liten fjorits glad att jag kommit över det stadiet för nu är det min tur att mobba :$! jag hoppas verkligen att hon hittills haft en jätte bra dag. trots allt besvär så tog jag mig ur skinnet idag och gick med janina och köpte present med henne till stina. sedan gick jag och handlade men min räddare i nöden kom och hjälpte mig janina alltså :$! men vi har bjudit henne på mat och bakat kladdkaka, och gett henne jätte fina presenter hoppas hon blev lika glad för det :)! nu hoppas jag inte mer än att hon får en fortsatt bra dag, jag älskar dig ♥!

jätte dålig

vet att min uppdatering suger och det är inga bilder nu heller, men har ej varit i skolan och det är verkligen skit dåligt med mig men lova att komma med värsta rivstarten när jag är på benen igen!

lika svag som ensam

jag har en sorg och saknar massa minnen det finns något inom mig som aldrig försvinner. en obeskrivlig känsla både kärlek och hat. det känns som om livet går tillbaka till samma spår som jag förut hade. jag saknar livet som jag en gång hade men tiden går och allt mer förstår jag. det kommer aldrig tillbaka och jag måste glömma det på något sätt göra mig av med det. det har förändrats och det är inte som det en gång var. allt jag hade planerat det var så det skulle vara jag var beredd på förändringar men antagligen ej hur stora dom var. mina drömmar har krossat något som dom gjorde för längesen men jag hoppas på att bygga upp dom i alla fall hitta hem igen. det är jag och tomheten kvar.

HÄFTIGA TABLETTER

jag diggar mina tabletters färg riktigt mycket, stark orange och stark blå.

Första skoldagen

dagen har funkat precis som innan, inget är förändrat allting är helt o.k. fick sluta tidigare idag eftersom jag var tvungen att gå till doktorn igen. tog blodprover och undersöktes.väntar på provsvar nu så får vi väl se hur allvarligt det är -.-

OUTFIT



hemma i från bion nu, tyckte att den var jätte bra älskar just den sortens svenska filmer lite äldre. nu ska jag packa det sista till skolan i morgon sedan få i mig lite mat, duscha och sedan blir det sängen. hoppas ni får en bra skoldag i morgon, ångest.

BIO

om bara en liten stund pyser jag med familjen på bio ♥!

NY STÄDAT



NY BLOGG

har börjat blogga här nu igen för annas skull. har inte direkt förstått hur detta fungerar men tids nog lär jag mig nog. har i alla fall fått en fin design tack vare anna ♥!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0