ONSDAG

skolan idag funkade helt o.k var hemma med ebba på lunchen skrattade ihjäl mig åt henne och babi xd 
nu ska jag snabbt duscha av mig lite sedan sätta igång med plugget lite engelska. sedan kommer drilon, kram

dagens små köp








bilder får ni på dagens köp, orkade inte ta kort på örhängerna i alla mina hål matchande och ett pärlhalsband samt ett puder men nu vet ni ;)!

skolan funkade helt o.k gjorde kemi provet och pluggade på som vanligt fast lite mer :) åkte till vmo efter skolan tillsammans med mam lika mysigt som vanligt! hittade dock bara underkläder och småplock tråkigt när det är så utplockat men det är det nästan alltid i vmo :( nu ska jag snart ta på mig kläder och traska ut en runda med mamma, kramar

SÖNDAG

seg söndag men så skönt, jätte fint väder ute också :) har tagit det lugnt hela dagen hyrt film ''tusen gånger starkare'' håller på att kolla på den nu vet väl inte riktigt vad jag ska säga om den hade väl förstora förhoppningar. blir nog en liten spring tur efter filmen pga vädret och behöver verkligen återfå kondition. hoppas ni har en fin söndag, kram

tänk alla gånger..

Tänk alla gånger jag sagt att du är underbar och betyder allting för mig.

Tänk alla gånger jag njutit utav alla kramar och kyssar du gett mig.

Tänk alla gånger jag hatat mig själv för att jag har sårat dig.

Tänk alla gånger jag sagt att jag älskar dig och vill dela mitt liv med dig.

Tänk alla gånger jag talat om för alla andra att jag ej kan leva utan dig.

Tänk alla gånger jag den senaste tiden drömt om att detta var min verklighet.

/ Julia

FRÅGESTUND!!


svara på vad ni vill.

seriöst nu.

bjuder på en ego bild samtidigt som jag för typ sjätte gången intalar mig själv att jag ska vara mer social här på bloggen nu! hm funderar på att ha en frågestund blir nog det ;)

DAGENS JULIA

DAGENS JULIA

SÖNDAG

det har varit seg update skärpning nu då! det gjorde inte ont att ta hålet men att inte kunna äta och ej prata tar död på mig, dessutom gör det ont också och jag är bara på 3 dagen medans svullnaden går ner om ungefär 5. kvällen igår det fanns ingen kväll igår. ebba sov här mysigt som vanligt! nu gör vi frukost och jag håller på att fixa lite dokument mm. senare blir det träning, kram

PIERCAT TUNGAN

det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra satt i stort sätt och skrattade hela tiden, typiskt mig. haha! nu ska jag snart åka och träna men först plugg och mat

DAGENS KÖP!



2 magtröjor en spets och en blommig ifrån h&m!

SVAR PÅ TAL!

Anonym om Kvällens Julia:
går du runt sådära i skolan och typ vardagar.. o.o
IP: 83.253.86.94

Svar:
Om du hade läst texten mer noggrant hade du sett att det var detta jag skulle haft på mig på festen hemma hos Ebba. Jag klär mig precis som alla andra när det gäller vardagarna därför är det roligare att ta på sig något mer mindre använt på helgerna ;)

here i'm once again




alla behöver förändringar, håller på att få mitt hår i lite andra nyanser nu ljusare modell och även fått mina linser :)  min kväll har jag tillbringat på yoga vilket inte var så tokigt trots allt. nu ska jag kolla igenom biologi boken sen blir det efterlyst med mys!

På salongen

Sitter på salongen nu och får håret slingat utav Ebba, sötnosen :) skoldagen har varit helt o.k fick sluta 1 timme tidigare kunde inte bli mycket bättre :) vi hörs senare, puss

Migrän

3 om inte 4 dagen jag vaknar upp med huvudvärk tills jag mår illa, förbannade migrän lite smått döda mig nu

Går dagen

detta skulle varit gårdagens. tillbringade kvällen hemma hos ebba, där hon gjort god mat till henne och mig. blev lite folk senare, trevligt :)

Träning

var och tränade idag kick'box skit roligt var det, inte alls så att jag typ dog och i morgon kommer jag säkert inte alls kunna röra mina armar, bra jobbat!

Kvällens Julia

THEY KNOW YOU KNOW I KNOW

varje dag så frågar ''de'' hur jag orkar, hur jag egentligen står ut. nu kan alla svaret på det. när ''de'' frågar mig är mitt svar alltid detsamma ''det gör jag egentligen inte'' och så ett litet leende på läpparna för att förtränga bort tårarna som är på sin väg. jag vet vad som måste göras, eller vet jag egentligen det i vilket fall som helst så är jag rädd för att göra fel. rädlsa och ensamhet det är min största fiende.

DAGENS JULIA



enkel outfit

I'M BACK ON TRACK

Kanske dags att ta igång i bloggen igen! Gick tidigare ifrån skolan för skulle till tandläkaren bara det att det var 1 timme tidigare jag kom hem, 15 år och inte lärt mig klockan men men det är sådant som händer. Nu ska jag göra i ordning mig lite sedan ska jag tillsammans med mam iväg ner till tandläkaren ( jag håller fortfarande mam hårt i handen )

du tog allt ifrån mig

mitt hjärta skriker inte bara det blöder. ställer jag mig vid spegeln så kan jag se hur hjärtats form rör vid mitt bröst. trodde att all smärta hade tagits ifrån mig att jag inte kunde gå sönder mer men det kunde jag och det slutade med att mitt hjärta började blöda. när jag kände hur pulsen blev allt starkare och starkare och jag kände mig så svag mina knän bar mig inte längre och jag fall handlöst ner på marken. men jag är inte sämre jag tänker ta mig upp men inte med hjälpen du senare kommer vilja ge mig utan viljan jag själv kommer ta åt

update på dessa dagar

hade typ tänkt uppdatera sådär tråkigt nu. men har ju inte direkt varit så aktiv. haft en bra helg, lördagen gjorde allting med min älskade systerson ♥! igår hade jag en mysig dag tillsammans med ebba. har börjat umgås allt mer med henne nu och det går inte en sekund att vi har tråkigt tillsammans med varandra! idag är jag hemma i från skolan blivit så himla förkyld och vaknade med ont i halsen så var nog lika bra att stanna hemma idag. har fått igång min lilla dator nu som jag inte använt så mycket, kanske läge att börja med det. sitter och kollar på min favorit serie desperate housewifes, och det ska jag se klart på nu sen blir det lite spa och plugg. hoppas ni får en bra dag

'att slå tillbaka det är det inte värt

jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se. att försöka glömma det är ingen idé. spring för livet om det är dig kärt, att slå tillbaka det är det inte värt. men jag är påväg tillbaka för att älskar mitt liv, så ta det inte ifrån mig.

.K.Ä.R.L.E.K.





syster och bror med fam. var här igår och vi firade hela gänget som fyllt år! massvis med mys med min älskade syster son ♥!

SVAR PÅ TAL!

Postat av: dina a.

har du tagit bort din fb?girlgirl what's happening?

2011-03-05 @ 18:08:19

Jag har inte tagit bort FB helt, utan ha det bara på en liten vila eftersom den blivit hackad mm. Ibland är det bara skönt att hålla sig utanför vad alla andra pratar om. Men jag kommer tillbaka ;)

Lite bilder ifrån bild upg.

Ebba Alexandra Amanda Jag



Ebba Jag


Ebba Jag Amanda Alexandra


Alexandra Amanda Jag Ebba



Amanda Ebba Jag Alexandra


Update

har äntligen tagit bilderna till bild upg. dom kommer upp någon dag :) dagen i hel het har väl inte direkt varit super, hoppas på en bättre i morgon ;*

Onsdag

zwum zwum zwum you make my heart say kabomb

DAGENS KÖP



köpte lite småsaker också men orkade ej ta kort på det xd!

Tisdag



vaknade tidigt i morse för att kunna göra mig i ordning lite mer än vad jag gjorde igår, därför det inte blev någon bild xd skoldagen funkade bra, redovisningen också VG :)! har varit iväg med min älskade mamma hela eftermiddagen inhandlat lite nytt och fått min lilla rosa dator också, som jag sitter och grejar med just nu.
RSS 2.0